Algemene voorwaarden

 1. Alle informatie betreffende ons complex vindt u op onze website.
 2. U huurt de ruimte in alle privacy af, er is parkeergelegenheid voorzien voor het center.
 3. Alle reservaties worden  per e-mail of telefonisch gedaan en worden altijd via e-mail bevestigd, behalve indien dit een last-minute boeking betreft. Er wordt altijd een voorschot van € 50 gevraagd op rek. nr. BE 77 0018 38474342 ,
 4. Bij aankomst krijgt u een rondleiding met alle informatie over het gebruik van de faciliteiten.
 5. Gelieve ongeveer 5 minuten voor uw reservatieuur aanwezig te zijn. Het gereserveerde einduur blijft steeds aangehouden, ook indien u later bent aangekomen, zodat de volgende klanten op tijd de ruimte kunnen betreden na reiniging. Overtijd wordt extra aangerekend aan €1/minuut, te rekenen vanaf 5 minuten overtijd.
 6. Om hygiënische reden is het verplicht om een handdoek onder u te leggen in de sauna's en relaxruimtes.
 7. Om hygiënische reden is het verplicht u eerst te douchen en u te wassen met zeep voor de ingebruikname van onze faciliteiten.
 8. Bij voorkeur vragen wij u om naakt gebruik te maken van ons complex. De waterkwaliteit wordt verstoord door het gebruik van textiel. Het dragen van textiel draagt bij tot infectiegevaar. 
 9. Het is verboden om zelf producten toe te voegen en eten of drinken te nuttigen in de massagebaden, sauna's of zwembad. Indien u deze regels niet respecteert en hierdoor het water of filters moeten vervangen worden, zullen deze kosten aangerekend worden aan de huurder.
 10. De klanten zijn eraan gehouden geen verboden middelen in ons complex binnen te brengen.
 11. Gelieve de rust van onze buren en andere klanten in het gebouw te respecteren. Roepen, gillen of lawaai maken in het complex, relaxtuin of massagebaden kan lijden tot verwijdering uit ons complex. Bij vaststelling behouden wij dit recht.
 12. Lopen of rennen is ten strengste verboden in het ganse complex.
 13. Indien u annuleert meer dan 48 uur op voorhand, wordt u niets aangerekend. Voor annulaties minder dan 48 uur op voorhand zullen wij u een vaste annulatievergoeding van € 100 € aanrekenen. Indien u hebt gereserveerd en niet komt opdagen, zonder verwittiging, zal het volledige bestelde bedrag en een vaste schadevergoeding aangerekend worden van € 40 vermeerderd met de eventuele inningskosten.
 14. Indien u verhinderd bent om uw reservatie na te komen, mag steeds iemand anders in uw plaats komen. U dient ons hier wel op voorhand over in te lichten.
 15. Wanneer er schade wordt aangebracht aan ons complex of dingen worden ontvreemd, zullen de kosten van herstelling, reiniging of vervanging integraal doorgerekend worden aan de huurder. Bij vaststelling van diefstal zal onmiddellijk de politie worden ingeschakeld.
 16. MAISON BEAU garandeert en respecteert voor 100% de privacy van zijn klanten. Uw gegevens worden niet vrijgegeven aan derden of ergens gepubliceerd. Uw telefoonnummer of e-mailadres worden enkel gebruikt om uw reservatie te bevestigen of om onze promoties of acties toe te lichten.
 17. Wij behouden ons ten allen tijde het recht om mensen te weigeren of uit ons complex te ontzetten.
 18. De klant verklaart zich integraal akkoord dat hijzelf verantwoordelijk is voor een correct gebruik van de door ons ter beschikking gestelde installaties en producten. In geen enkel geval kan de klant Maison Beau aansprakelijk stellen voor ongevallen, lichamelijke of materële schade of eender welke andere claim.
 19. Elk geschil tussen MAISON BEAU en de klant wordt beslecht volgens het Belgische recht en elk geschil behoort tot de uitsluitende bevoegdheid van de Rechtbank van Hasselt.
 20. Bij verlies van de afstandsbediening van de televisie  wordt u een verlieskost aangerekend van € 100.

* Wanneer u reserveert bij maison beau gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. 

 

klaar om te genieten?

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer info.