Welkom bij Maison Beau

Welkom bij Maison Beau, uw ultieme bestemming voor een onvergetelijke wellnesservaring, met of zonder overnachting, gelegen in het serene Zonhoven. Betreed onze oase van rust en verwen uzelf in een weelderige omgeving doordrenkt met oosterse sferen, waar warmte en comfort u direct omarmen.

Bij Maison Beau staat uw welzijn centraal. Wij streven naar perfectie in hygiëne, discretie, gezelligheid en klanttevredenheid. Geniet in alle privacy van ons exclusieve sauna-complex, dat u volledig kunt afhuren voor een ontspannen tijd met uw partner, gezin of vrienden.

Onze toewijding aan kwaliteit heeft zijn vruchten afgeworpen: slechts één jaar na opening werden we bekroond met de ZILVEREN prijs op de Belgische sauna awards in de categorie 'welnessconcept', waar we als tweede beste uit heel België zijn geëindigd. Dit succes vervult ons met trots en motiveert ons om u blijvend een buitengewone ervaring te bieden.

Wij streven naar de hoogste standaarden op het gebied van hygiëne en waterkwaliteit. Daarom voldoen wij aan de VLAREM 2 normen, waarbij ons zwembad- en jacuzz water om de 2 uur volledig wordt ververst via een geavanceerd circulatiesysteem. Dit water ondergaat grondige filtratie en wordt nauwkeurig gecontroleerd door onze desinfectie-installatie, wat resulteert in kristalhelder en hygiënisch water, altijd.

Stap binnen bij Maison Beau en laat u verwennen in een wereld van rust, luxe en ontspanning.

 

IMG_4779(1)


Faciliteiten

Verwarmd buiten zwembad

Jacuzzi 37°

Relaxruimtes

binnen en buiten

Marmere inloopdouche

inclusief shampoo, douchegel en scrubzout

Turks stoombad

met eucalyptus aromatherapie (hammam)

 

Sonos muziek box

eigen keuze muziek mogelijk buiten

Kleedruimte

inclusief handdoeken en haardroger

badjas kan gehuurd worden 5€ pp.

Infraroodzitbank

Finse sauna

met uitzicht op tuin/zwembad

Minibar

stoombad
infraroodsauna
zwembad-terras
IMG_4911(1)
8ffef63b-9897-4e2a-a151-0ba17e30a88d

klaar om te genieten?

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer info.